Reina Geerenstein, bewoonster van het Schilderskwartier, zegt in gesprek met Krista Brouwer (rechts) dat ze niet te spreken is over de verloederde tuinen in haar buurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Reina Geerenstein, bewoonster van het Schilderskwartier, zegt in gesprek met Krista Brouwer (rechts) dat ze niet te spreken is over de verloederde tuinen in haar buurt. © Kevin Hagens

Verloederde tuinen in Apeldoorn zijn doorn in het oog van woningcorporaties: ‘Ziet er niet uit’

Groeiend onkruid, afval voor de deur en dode plantjes in het gras; verloederde tuinen in het Schilderskwartier in Apeldoorn zijn een doorn in het oog van woningcorporaties. Met bewoners willen ze het onfraaie aanzicht wegnemen. ,,Het ziet er niet uit”, vindt Reina Geerenstein.

3 reacties

 • Leonore Ramak

  12 maanden geleden
  Er is geen tuin te zien!
 • Arthur van der Linden

  12 maanden geleden
  Groen Asfalt beton of kunstgras werkt ook. het grootse probleem met zulke woningen is dat er vaak mensen wonen die geen dikke salarissen hebben. Dus ook geen geld voor een tuinman. Ik herken het probleem.
 • Elisa deJong

  12 maanden geleden
  Het is niet moeilijk. Plant enkele laurier planten. Dat groeit snel en is niet duur in aanschaf. En zo goed als onderhoudsvrij.. echt iets voor mensen die geen tijd aan de tuin willen geven en het toch mooi willen hebben.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn