Daan Karssen kan pas eventueel volgend jaar zijn koffer opnieuw inpakken. Zijn vriend Renzo is alsnog met zijn vader op vakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Karssen kan pas eventueel volgend jaar zijn koffer opnieuw inpakken. Zijn vriend Renzo is alsnog met zijn vader op vakantie. © Maarten Sprangh

Vliegmaat­schap­pij komt Daan en Renzo uit Apeldoorn tegemoet na mislopen vakantie: 'Hebben ze niet zoveel aan’

AirMalta wil ‘als gebaar van goede wil’ de vlucht van twee Apeldoornse jongens die in juli hun vakantie de mist in zagen gaan, gratis omboeken naar een andere datum. ,,Dat is mooi en lief bedoeld, maar als er verder niks gebeurt, hebben ze er niet zoveel aan’’, zegt Joyce, moeder van slachtoffer Daan Karssen. ,,De hele vakantie was veel duurder, dat kunnen ze niet zomaar nóg een keer betalen.”

1 reactie

 • Fran?ois P?cheur

  2 maanden geleden
  De schuld ligt hier -lijkt mij- overduidelijk bij Schiphol. Ik hoop dat Schiphol het boetekleed aantrekt maar verwacht er weinig van.
 1. Oekraïne-oorlog gooit huizenmarkt óók in Apeldoorn op slot, verkopers hopen op kijkers op open dag
  PREMIUM

  Oekraïne-oor­log gooit huizen­markt óók in Apeldoorn op slot, verkopers hopen op kijkers op open dag

  Rijen gegadigden stonden in een rij, overbieden was eerder regel dan uitzondering. Sinds pakweg april weten Tom Oudshoorn en Nicka Vermeer beter. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne, inflatie en renteverhoging laten zich voelen voor de huizenverkopers, die destijds nog dachten op korte termijn een verkoopakte te kunnen tekenen. ,,We hebben sinds april twee kijkers gehad.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn