Vrouw kruipt met ‘oerdomme’ actie door oog van de naald op spoorwegovergang Ermelo, ProRail is helemaal klaar met spoorlopers

video & oproepVlak voor de ogen van een wachtende fietser vond een voetganger het kennelijk een goed idee om in Ermelo onder de gesloten spoorbomen door te kruipen, waarbij ze nét niet werd geschept door een aanstormende trein. ProRail heeft schoon genoeg van dit soort acties en zette de beelden van het incident online: ‘Kennelijk is het halen van een trein sommigen hun leven waard’. 

28 reacties

 • An Scheffer

  1 maand geleden
  Ze gaat langs de spoorboom bij de weg (voor auto's en fietsers) en probeert dan via de voetgangerskant het perron op de komen. Maar daar zit een hekwerk onder de spoorboom en kan ze er dus niet langs. Daarom gaat ze weer terug. Maar het is natuurlijk een uitermate domme actie! Balen als je je trein mist, maar pak er dan 1 later, dat is slimmer dan dit soort stunts. En dit was bovendien niet eens een trein die hier stopt.
 • Gerrit Kassies

  1 maand geleden
  Gerrit Kassies. In de eerste plaats kruipt ze niet onder de spoorbomen door, maar er langs. En waarom komen de spoorbomen van weleer niet gewoon terug, die elke "domme" actie beletten? De bomen die naar beneden uitklapten, en alles blokkeerde!!
 • Ap Monné

  1 maand geleden
  Hoe DOM kun je zijn !!!!
 • Annet Chambone - van Andel

  1 maand geleden
  Ze gaat eerst heen over het spoor en daarna weer terug. Dit ziet er mijn inziens heel bewust uit. Is dit 1 of andere zieke Facebook challenge of een challenge van een andere social media? Zal me namelijk niets verbazen, er zijn wel belachelijkere challenges geweest. Maar ziek ben je wel als je dit doet!
 • leon van ley

  1 maand geleden
  Deze mensen zouden verplicht mee moeten lopen in een traject dat machinisten ondergaan door deze idioten…. Wellicht weten ze dan wat voor leed ze veroorzaken

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn