Evelien Koopman en Miranda van den Brink -van der Linde bieden de kinderafdeling van Gelre ziekenhuis in Apeldoorn een symbolische cheque aan. Daarnaast een lange slinger met persoonlijke wensen van leerlingen voor de kinderen op de kinderafdeling.
Volledig scherm
Evelien Koopman en Miranda van den Brink -van der Linde bieden de kinderafdeling van Gelre ziekenhuis in Apeldoorn een symbolische cheque aan. Daarnaast een lange slinger met persoonlijke wensen van leerlingen voor de kinderen op de kinderafdeling. © Veluws College Walterbosch

Walterbosch schenkt fotobehang en whiteboards aan Gelre ziekenhuis in Apeldoorn

Jonge patiënten op de kinderafdeling van het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn mogen zich binnenkort verheugen op vrolijk fotobehang. Bovendien krijgen ze de beschikking over gepersonaliseerde whiteboards, waarop ze kunnen zien wat en wanneer er staat te gebeuren. Ook kunnen ze er zelf ook iets opschrijven.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn