Links het braakliggende terrein van Texoclean en rechts, aan de overkant van de Ugchelseweg, de voormalige Breustedt-locatie, die eveneens braak ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Links het braakliggende terrein van Texoclean en rechts, aan de overkant van de Ugchelseweg, de voormalige Breustedt-locatie, die eveneens braak ligt. © Maarten Sprangh

Weer dat dilemma in Ugchelen: woningen erbij is prachtig, maar moet dat gebouw zo hoog?

De plannen voor een seniorenbuurt op de plek van oude fabrieksgebouwen in Ugchelen zitten in een stroomversnelling. Alleen niet met bungalows, zoals eerder was aangekondigd, maar met een appartementengebouw. De dorpsraad zit daar mee in de maag.

 1. Apeldoornse voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arrestaties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’
  PREMIUM
  4

  Apeldoorn­se voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arresta­ties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’

  Twee leden van Coöperatie Laatste Wil zijn deze week aangehouden in het al langer lopende onderzoek naar mogelijke hulp bij zelfdoding. Dat justitie donderdag in een persbericht hierover hun lidmaatschap van de organisatie expliciet vermeldde, ziet coöperatie-voorzitter Jos van Wijk uit Apeldoorn als een poging om zijn club in diskrediet te brengen. ,,Ontoelaatbare framing."
 2. Cas kan fluiten naar groot terras, burgemeester trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in
  PREMIUM

  Cas kan fluiten naar groot terras, burgemees­ter trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in

  Het zou voor een welkome aanvulling op z’n inkomsten moeten zorgen, het forse terras aan de achterkant van eetcafé Bij Cas in Beekbergen. Sinds april dit jaar had Caspar Woutersen de vergunning op zak. Nadat eerst personele problemen roet in het eten gooiden, raakt hij de permissie nu zelfs helemaal kwijt. Door omwonenden ingediende bezwaren zijn terecht, vindt de gemeente Apeldoorn.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn