Drive-in bioscoop op het Zwitsalpark
Volledig scherm
Drive-in bioscoop op het Zwitsalpark © vrij van rechten/via FB

Weer vanuit auto filmpje pakken in drive-inbioscoop op Zwitsalpark in Apeldoorn

Filmliefhebbers kunnen dit jaar weer naar de drive-in bioscoop op het Zwitsalpark aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Het grote bioscoopscherm staat er in het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober. Vorig jaar moest organisator JCI Apeldoorn het event vanwege de coronamaatregelen annuleren.

 1. ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondomein in te gaan, ondanks verbod van koning
  PREMIUM

  ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondo­mein in te gaan, ondanks verbod van koning

  Het afsluiten van Kroondomein Het Loo door koning Willem-Alexander moet massaal worden genegeerd. Die oproep doet Harry Voss, die zich als bestuurslid van Faunabescherming jarenlang verzette tegen het jaarlijkse toegangsverbod omwille van koninklijke jachtpartijen. De Vereniging Republiek wil een proces uitlokken door het verbod te negeren, dat vanaf morgen drie maanden geldt.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn