Bij de Praxis in Lochem is het nu overdag en in de weekeinden veel drukker.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de Praxis in Lochem is het nu overdag en in de weekeinden veel drukker. © Arjan Gotink

Werkt avondlockdown averechts? ‘Er komen nog net zoveel klanten, alleen minder verspreid’

Leuk en aardig dat vrijwel alles nu om 17.00 uur dicht moet. Maar wordt het daardoor juist niet extra druk in de uren dat populaire avondlocaties als sportscholen en bouwmarkten nog wél open mogen zijn? 

0 reacties

 1. Streep door sloop brokkelviaduct over A1 bij Apeldoorn; vervaarlijk ogende kever geeft doorslag
  PREMIUM
  3

  Streep door sloop brokkelvia­duct over A1 bij Apeldoorn; vervaar­lijk ogende kever geeft doorslag

  De sloop van het gevaarlijke ‘brokkelviaduct’ over de A1 bij Apeldoorn is voorlopig van de baan. De rechter zet een streep door het verkeersbesluit waarmee de gemeente Apeldoorn de sloop en nieuwbouw van viaduct Hoog Burel mogelijk dacht te maken. Het besluit is onzorgvuldig voorbereid, vindt de rechter. Apeldoorn heeft onvoldoende rekening gehouden met schadelijke gevolgen voor beschermde diersoorten.
 2. Opluchting voor ‘Keizer Karel’: bank zet oud-voorzitter Vitesse niet op straat na executieveiling van zijn villa in Eerbeek
  PREMIUM

  Opluchting voor ‘Keizer Karel’: bank zet oud-voorzitter Vitesse niet op straat na executie­vei­ling van zijn villa in Eerbeek

  Het ‘eenmaal andermaal’ had al geklonken en met een hoogste bod van 1,8 miljoen euro was het wachten nog slechts op de mededeling dat de bank de koop had gegund. Na decennialang comfortabel te hebben gewoond in zijn Eerbeekse villa, zou voormalig Vitesse-voorzitter Karel Aalbers zijn stulpje dan moeten ontruimen en van de ene op de andere dag op straat komen te staan. Tot zijn opluchting is hij nu van dat doembeeld verlost.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn