Willemien uit Apeldoorn deelt de passie voor boules met haar man, maar ze spelen zelden samen

videoEen sport die ze samen met haar man Dick kan beoefenen. En waarbij ze dan ook nog eens veel verschillende mensen ontmoeten. Willemien Werkman (67) is helemaal op haar plek bij Jeu de Boules Vereniging 't Zwijntje in Apeldoorn. ,,Ik doe wel een belletje wanneer er iemand ziek is. Er voor elkaar zijn, dat is de essentie van deze club.’’

0 reacties

 1. Protestactie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol
  PREMIUM
  update en poll

  Protestac­tie Kapsalon Theater op losse schroeven: Deventer haakt af, Apeldoorn houdt vol

  De landelijke protestactie Kapsalon Theater staat op losse schroeven, nu de burgemeesters zeggen de coronamaatregelen strikt te gaan handhaven. In Deventer hebben ze daarom besloten de boel af te blazen. Theater Orpheus in Apeldoorn geeft zich echter nog niet gewonnen. Opmerkelijk genoeg moedigt de burgemeester van Kampen een andere actie tegen de cultuursluiting juist aan.
 2. Horeca in Gelderland heeft geen vrijbrief ‘maar we gaan niet met een groot bonnenboekje door de straten lopen’
  PREMIUM
  1

  Horeca in Gelderland heeft geen vrijbrief ‘maar we gaan niet met een groot bonnenboek­je door de straten lopen’

  Horecaondernemers die morgen hun zaak opengooien in de 22 gemeenten van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, hoeven niet direct een boete te verwachten. Een gesprek met een handhaver of een waarschuwing horen zeker wel tot de mogelijkheden. ,,Toezien op naleving van de wet is een taak van burgemeesters’’, stelt Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn en voorzitter van de VNOG.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn