Winkeliers van de Anklaar delen tulpen uit.
Volledig scherm
Winkeliers van de Anklaar delen tulpen uit. © By Maureen

Winkeliers van Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn delen honderden bossen tulpen uit

De winkeliers van Winkelcentrum Anklaar hebben vandaag honderden bossen tulpen aan de bewoners en verzorgers van Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina aangeboden. ‘In tijden van crisis is het fijn om een sympathiek gebaar te maken naar je medemens’, licht het bestuur toe.

Het nieuwe winkelcentrum werd op 9 oktober 2019 feestelijk geopend. Veel klanten weten hun weg er al prima te vinden, constateren de winkeliers. ‘Er  heerst een ongedwongen en gezellige sfeer. Ons kent ons.’ Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, merken de winkeliers dit ook. Het plein is leeg. Klanten komen wel, maar halen snel een boodschap en keren terug naar huis. De winkeliers missen ook de aanloop en gezelligheid van de patiënten van het naastgelegen woonzorgcentrum. 

Schoonmakers

Daarom geven de winkeliers, op gepaste afstand,  honderden bossen tulpen. 'Zo willen we alle bewoners, verzorgers maar ook de schoonmakers en directie een hart onder de riem steken.’

Knippen mogen ze voorlopig niet, maar speciaal voor deze gelegenheid hebben de dames van AMI kappers de bossen tulpen samengesteld. Het personeel van Etos en Bruna hielp daarbij mee. Ook alle personeelsleden van Winkelcentrum Anklaar krijg vandaag een bosje tulpen mee naar huis.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn