Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Mulder (l) heft met collega Marco Brouwer het glas op het behalen van een FD Gazelle. © Eigen foto

Zes Apeldoornse bedrijven horen bij snelste groeiers van Nederland

Ze horen tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zes Apeldoornse bedrijven hebben een FD Gazelle gekregen als beloning voor hun bovengemiddelde groei. De FD Gazellen worden voor het zestiende jaar op rij uitgereikt aan bedrijven die over de laatste drie boekjaren minstens twintig procent in omzet zijn gegroeid.

In Oost-Nederland kregen dit jaar 236 bedrijven de award. Ze vieren die als een triomf. ‘Hoppa, FD Gazelle 2019', jubelt Altios Cloud Experts bijvoorbeeld op Facebook. Het bedrijf van directeur Gerard Mulder mag zich de snelst groeiende ICT- en telecomdienstverlener van Apeldoorn noemen.  Nationaal staat het in de top 100, in de categorie kleine bedrijven. 

  1. Moederhart Heidi huilt, zoon Robin (14) verliest ‘thuis’ in Hoenderloo: ‘Alles in één klap weg’
    PREMIUM
    OPEN BRIEF

    Moederhart Heidi huilt, zoon Robin (14) verliest ‘thuis’ in Hoenderloo: ‘Alles in één klap weg’

    Robin is 1 van de 215 jongeren voor wie een andere plek moet komen, nu jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep gaat sluiten. Gezien de lange wachtlijsten in de jeugdzorg staat koepelorganisatie Pluryn voor een enorme klus. Betrokkenen zijn zeer bezorgd. Want voor jongeren als de 14-jarige Robin betekent een verhuizing véél meer dan slechts een koffer in- en uitpakken. Zijn moeder Heidi van 't Hoff maakt dat op indrukwekkende wijze duidelijk in deze open brief:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn