De politie kon snel na het incident een 21-jarige Arnhemmer aanhouden die kort daarvoor met geweld een diefstal had willen plegen bij tankstation Fransen.
Volledig scherm
De politie kon snel na het incident een 21-jarige Arnhemmer aanhouden die kort daarvoor met geweld een diefstal had willen plegen bij tankstation Fransen. © Roland Heitink / Persbureau Heitink

21-jarige man aangehouden voor diefstal met geweld bij tankstation in Presikhaaf

ARNHEM - Op het Kramersgildeplein in Arnhem heeft een 21-jarige Arnhemmer donderdagochtend geprobeerd spullen te stelen uit het Shell tankstation Fransen. De verdachte werd betrapt en slaagde er door geweld te gebruiken in weg te komen uit de zaak. De politie kon de man even later alsnog aanhouden.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem