Nu de avondklok in is gegaan is het de bedoeling dat iedereen thuis blijft. Rotonde N271 met de Nijmeegseweg in Ottersum. Controle van Politie of men de juiste papieren bij zich heeft.
Volledig scherm
Nu de avondklok in is gegaan is het de bedoeling dat iedereen thuis blijft. Rotonde N271 met de Nijmeegseweg in Ottersum. Controle van Politie of men de juiste papieren bij zich heeft. © Theo Peeters

27 boetes in Nijmegen voor schenden avondklok

NIJMEGEN / ARNHEM / BERG EN DAL- In Nijmegen zijn zaterdag 27 mensen bekeurd voor het schenden van de avondklok. Daarvan waren er zeven avondklokbonnen voor een groepje jongeren uit stadsdeel Lindenholt. Dat groepje was al eerder in beeld vanwege hun gedrag, zegt burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen.    

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Doden en gewonden door explosies in Equatoriaal-Guinea
  Play

  Doden en gewonden door explosies in Equatori­aal-Gui­nea

 2. Samenvatting: Ajax - FC Groningen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Tadic beslist Ajax-FC Groningen na misser alsnog vanaf de stip

  7 maart