Grote belangstelling op het grasveld voor het terras van de boerderij voor een concert van Arnhems Harmonie Orkest Crescendo op het drijvend podium op de grote vijver in 1983.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote belangstelling op het grasveld voor het terras van de boerderij voor een concert van Arnhems Harmonie Orkest Crescendo op het drijvend podium op de grote vijver in 1983. © Gelders Archief (nr. 1524-588)

Arnhem dankt het terras bij de boerderij in Sonsbeek aan het ‘melkhuis’ van Mietje met de knipmuts

Arnhem voor EeuwigIn de rubriek ‘Arnhem voor eeuwig’ beschrijft Peter Bloemendaal, oud-journalist van de Arnhemsche Courant, aan de hand van foto’s het leven in Arnhem in vroeger dagen. Vandaag: de historie van Brasserie De Boerderij.

0 reacties

  1. Wisseling van de wacht bij roemrijk Arnhems eetcafé 
 ‘Na korte opfrisbeurt blijft Sint Jan gewoon Sint Jan’
    PREMIUM
    Interview

    Wisseling van de wacht bij roemrijk Arnhems eetcafé ‘Na korte opfris­beurt blijft Sint Jan gewoon Sint Jan’

    Eetcafé Sint Jan in Arnhem gaat na dit weekend een paar dagen dicht voor een opfrisbeurt. ,,Wees gerust, het gebeurt in de stijl van Sint Jan”, weerklinkt het. De verfkwastenbrigade markeert een mijlpaal in de historie van de markante kroeg aan het Jansplein. Na bijna 25 jaar houden John en Ingrid Pricken het voor gezien. Thomas en Joyce Doornekamp stappen erin, als nieuwe generatie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem