Studieplekken in bibliotheek Rozet in Arnhem. ,,Werk aan het verbeteren van maatschappelijke voorzieningen, aan bibliotheken, moestuinen, buurthuizen. Er is ontzettend veel wegbezuinigd”, vindt sociaal geograaf Floor Milikowski.
Volledig scherm
PREMIUM
Studieplekken in bibliotheek Rozet in Arnhem. ,,Werk aan het verbeteren van maatschappelijke voorzieningen, aan bibliotheken, moestuinen, buurthuizen. Er is ontzettend veel wegbezuinigd”, vindt sociaal geograaf Floor Milikowski. © Rolf Hensel

Arnhem is niet aangeharkt: ‘Prima, waarom zou iets willen zijn dat je helemaal niet bent?’

Nacht van de ArchitectuurDe Randstad verruilen voor het oosten is populair. Niet alleen door lagere huizenprijzen, betoogt sociaal geograaf Floor Milikowski tijdens de Nacht van de Architectuur in Arnhem op 6 oktober. ,,Er heerst een bepaalde rust en gemoedelijkheid die je in het westen minder vindt.”

0 reacties

  1. Man die nichtjes (6 en 7) misbruikte, hoeft niet terug de cel in. ‘Doorgaan met behandeling en werken is beter’
    PREMIUM
    1

    Man die nichtjes (6 en 7) misbruikte, hoeft niet terug de cel in. ‘Doorgaan met behande­ling en werken is beter’

    ZUTPHEN/ VELP - Een 42-jarige Velpenaar die geregeld aan de schaamlippen en de billen van zijn nichtjes van 6 en 7 zat, hoeft niet terug naar de gevangenis. Doorgaan met behandelen en aan het werk blijven, is belangrijker, oordeelt de rechtbank. Die veroordeelde de verdachte tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 11 voorwaardelijk, plus een werkstraf van 150 uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem