Het Bestuurskwartier in Arnhem vanuit de lucht gezien, met parallel aan de toerit naar de John Frostbrug de gebouwen van het Openbaar Ministerie. Ernaast, langs de Walburgstraat, het tegenover het stadhuis gelegen Paleis van Justitie. Verder naar achteren het voormalig gebouw van het Gelders Archief, de provinciale gebouwen Prinsenhof A en C en, aan de achterkant van de Markt, de nieuwbouw van de provincie Gelderland en het Huis der Provincie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Bestuurskwartier in Arnhem vanuit de lucht gezien, met parallel aan de toerit naar de John Frostbrug de gebouwen van het Openbaar Ministerie. Ernaast, langs de Walburgstraat, het tegenover het stadhuis gelegen Paleis van Justitie. Verder naar achteren het voormalig gebouw van het Gelders Archief, de provinciale gebouwen Prinsenhof A en C en, aan de achterkant van de Markt, de nieuwbouw van de provincie Gelderland en het Huis der Provincie. © Gemeente Arnhem

Arnhem zoekt geld voor parkeergarage onder Markt, maar ook voor rust, groen en koelte

ARNHEM - Om het gebied ten zuidoosten van het Arnhemse stadscentrum te kunnen verlevendigen, wil de gemeente een nieuwe ondergrondse parkeergarage onder Markt en Prinsenhof laten aanleggen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem