Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Cathelijne Bouwkamp. Foto: Rolf Hensel © Rolf Hensel

Arnhemmer is komend jaar duurder uit met afval

ARNHEM - Arnhemmers gaan vanaf volgend jaar meer betalen om van hun afval af te komen. De reden is dat de kosten voor het inzamelen en verwerken van restafval stijgen.

Volgens verantwoordelijk wethouder Cathelijne Bouwkamp is nog niet precies te zeggen hoeveel duurder de burger uit zal zijn.

De contracten voor het inzamelen en verwerken van het afval worden momenteel opnieuw aanbesteed. Haar verwachting is dat de verhoging eerder in de tientjes zal lopen dan in de honderden euro’s. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. PREMIUM
    Column

    Leg je als Arnhemmer het uitgaansle­ven langs de meetlat met een Nijmege­naar, ben je vlug uitgeluld

    Als een boer met kiespijn stond ik in 2007 tussen uitzinnige klasgenoten met mijn communicatiediploma, behaald na vier jaar op de Hoge School in Arnhem. Mijn klasgenoten, net als ik gekleed in een belachelijke toga, vierden hun bachelordiploma alsof ze een Nederlandse voetbalclub waren die zich kwalificeerde voor de lucratieve Champions League. Eindelijk konden ze het armoedige studentenbestaan van zich afschudden. De weide wereld in, werken, een leaseauto rijden, een huis kopen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem