ArtEZ-student Amara van der Elst sprak tijdens de Nationale Dodenherdenking 2021 vanaf de Dam in Amsterdam, met onder andere Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in het publiek. ,,Gelukkig was het koud, waardoor het leek alsof ik daardoor trilde, maar dat kwam vooral door de zenuwen.”
Volledig scherm
PREMIUM
ArtEZ-student Amara van der Elst sprak tijdens de Nationale Dodenherdenking 2021 vanaf de Dam in Amsterdam, met onder andere Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in het publiek. ,,Gelukkig was het koud, waardoor het leek alsof ik daardoor trilde, maar dat kwam vooral door de zenuwen.” © Brunopress

Arnhemse Amara (19) maakt indruk tijdens optreden Dodenherdenking: ‘Deze tekst komt recht uit mijn hart’

InterviewARNHEM/ AMSTERDAM - Een enorme eer, noemt Amara van der Elst (19) haar optreden op de Dam in Amsterdam tijdens de Nationale Herdenking. De ArtEZ-student droeg tijdens de jaarlijkse ceremonie een zelfgeschreven poëzievoordracht voor.

0 reacties

  1. André van Duin ontroert met toespraak Dodenherdenking: ‘Je bent hier vrij’
    Play
    video

    André van Duin ontroert met toespraak Dodenher­den­king: ‘Je bent hier vrij’

    André van Duin maakte gisteravond voor het oog van 3.350.000 kijkers indruk met zijn toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking. Op de Dam in Amsterdam sprak hij zijn dankbaarheid uit over het feit dat hij in vrijheid kan leven. ,,Ondanks de coronamaatregelen, vieren we onze vrijheid’’, zei hij. ,,Ik ook. Maar ik doe dat wel in de overtuiging dat ook ik verantwoordelijk ben om die vrijheid van ons door te geven aan de nieuwe generatie. Want, het is al vaak gezegd, vrijheid is niet vanzelfsprekend.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem