De wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) liggen onder vuur vanwege een discriminatierapport. Linksboven met rode stropdas de enige wethouder van D66: Hans de Vroome.
Volledig scherm
De wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA) liggen onder vuur vanwege een discriminatierapport. Linksboven met rode stropdas de enige wethouder van D66: Hans de Vroome. © Gerard Burgers

Arnhemse coalitie breekt vanwege ‘negatieve houding en toon’ D66

ARNHEM - GroenLinks, VVD en PvdA hebben de samenwerking met D66 in het stadsbestuur van Arnhem opgezegd. De partijen laten in een verklaring weten dat een constructieve samenwerking met de democraten niet mogelijk is, naar hun inzicht. 

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  PREMIUM
  VIDEO

  Invaller Neres schiet Ajax in blessure­tijd naar bekerzege tegen tiental Vitesse

  18 april
 2. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april