In Arnhem moesten honderden mensen hun flat aan het Kleefseplein tijdelijk verlaten na een brandmelding
Volledig scherm
In Arnhem moesten honderden mensen hun flat aan het Kleefseplein tijdelijk verlaten na een brandmelding © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Arnhemse flat met honderden bewoners ontruimd na brandmelding, brandweer kon niets vinden

updateARNHEM – Een galerijflat aan het Kleefseplein in de Arnhemse wijk Immerloo is dinsdagavond geheel ontruimd, omdat er een gaslucht werd geroken. Honderden bewoners moesten het gebouw te verlaten. Uit metingen van de brandweer bleek er echter niets aan de hand te zijn. 

 1. Jasper verstopt zich voor het goede doel: ‘Als je me vindt, krijg je 100 euro’
  PREMIUM

  Jasper verstopt zich voor het goede doel: ‘Als je me vindt, krijg je 100 euro’

  ARNHEM - ‘Als je me vindt, krijg je 100 euro. Daarvan gaat de helft naar jongerenwerk in jouw wijk. Ik ben ergens in Arnhem. Je hebt tot 16.00 uur.’ Dat staat op de Facebook-pagina van ‘Catch me if you can’. Een initiatief van jongerenwerkers van Rijnstad. Jasper Ronkes (46) werd dit keer niet gevonden, maar treurt niet. ,,Als ze me de volgende keer wél vinden, krijgen ze meer geld.”
 2. Buurt opgeschikt door kwartet autobranden in Presikhaaf: ‘De laatste maanden is het hier om de haverklap raak’
  PREMIUM

  Buurt opgeschikt door kwartet autobran­den in Presikhaaf: ‘De laatste maanden is het hier om de haverklap raak’

  ARNHEM - Bewoners van de Van Ghentstraat en Swartehondtstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf hoorden in de nacht van donderdag op vrijdag een schreeuw. ,,Hee!’’ Gevolgd door een ploffend geluid en toen een autoalarm. Eerst luid, dan steeds zachter. Twee auto's in hun straat stonden in brand. In totaal gingen er vannacht vier auto's in Presikhaaf in vlammen op.

In samenwerking met indebuurt Arnhem