Volvo-dealer Harrie Arendsen nam vorig jaar Wielerhuis De Pedaleur over. Links eigenaar Frank Arendsen van de Volvo-dealer en rechts eigenaar Rob van der Wal van De Pedaleur. Inmiddels is bekend dat de Volvo-dealer ook eigenaar wordt van Goossens Tweewielers Velp.
Volledig scherm
PREMIUM
Volvo-dealer Harrie Arendsen nam vorig jaar Wielerhuis De Pedaleur over. Links eigenaar Frank Arendsen van de Volvo-dealer en rechts eigenaar Rob van der Wal van De Pedaleur. Inmiddels is bekend dat de Volvo-dealer ook eigenaar wordt van Goossens Tweewielers Velp. © Volvo Harrie Arendsen

Autodealer neemt na Pedaleur in Doetinchem nu ook Goossens Tweewielers in Velp over

VELP - Goossens Tweewielers Velp komt in handen van een autoverkoper. Volvo-dealer Harrie Arendsen neemt de zaak aan de Nordlaan over. 

0 reacties

 1. Arnhemse modeontwerper Nadia doneert haar winst aan organisatie die bossen probeert te behouden
  PREMIUM

  Arnhemse modeontwer­per Nadia doneert haar winst aan organisa­tie die bossen probeert te behouden

  ARNHEM - Het zou niet alleen maar om geld hoeven draaien van Nadia Wolterink. Ze heeft een eigen modewinkel en -label in het Modekwartier in Arnhem: Nadia Nelleke. Tijdens de coronacrisis besloot ze dat ze anders gaat ondernemen, ze wil even niet terug naar het oude normaal. Daarom gaat nu honderd procent van haar winst naar The Forest Project van Hidde Stoelinga. ,,Het moet en kan anders.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. OM: 'We moeten niet lichtzinnig doen over opruiing'
  Play

  OM: 'We moeten niet lichtzin­nig doen over opruiing'