Het bouwperceel tussen de Van Oldenbarneveldtstraat en de Westervoortsedijk in Arnhem waar het Gashouderskwartier moet verrijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bouwperceel tussen de Van Oldenbarneveldtstraat en de Westervoortsedijk in Arnhem waar het Gashouderskwartier moet verrijzen. © DG

Bouw Gashouderskwartier Arnhem eindelijk van start, grote opluchting bij huizenkopers

ARNHEM - De kopers van een woning in het Gashouderskwartier in Arnhem kunnen opgelucht adem halen. Nadat door bezwaren tegen de nieuwbouwwijk een jarenlange vertraging dreigde, gaat in mei de bouw van het wijkje ten oosten van de Arnhemse binnenstad van start. 

0 reacties

  1. Afvalverwerker Van Houtum wil best weg om woningbouw mogelijk te maken. Maar waarheen?
    PREMIUM

    Afvalver­wer­ker Van Houtum wil best weg om woningbouw mogelijk te maken. Maar waarheen?

    ARNHEM - De kogel lijkt door de kerk. Het gemeentebestuur van Arnhem wil Van Houtum Recycling aan de Leeghwaterstraat helpen met een verhuizing naar een plek elders in de stad. Het moet de weg vrijmaken voor de bouw van de nieuwe wijk Gashouderskwartier. Directeur Gilles van Houtum van de afvalverwerker waarschuwt dat verhuizing zeker geen gelopen race is. ,,Een nieuwe plek vinden, is lastig. Ons bedrijf valt onder een zware milieucategorie, waarvoor weinig kavels voorhanden zijn.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem