Huizen op de Geitenkamp in Arnhem, een van de wijken waar corporatie Vivare woningen verkocht aan het bedrijf QSP ESS van miljardair George Soros.
Volledig scherm
PREMIUM
Huizen op de Geitenkamp in Arnhem, een van de wijken waar corporatie Vivare woningen verkocht aan het bedrijf QSP ESS van miljardair George Soros. © Rolf Hensel


Arnhem had wél ‘nee’ kunnen zeggen tegen verkoop sociale huurwoningen aan miljardair Soros

ARNHEM - De gemeente Arnhem had in 2015 best bezwaar kunnen maken tegen de verkoop van 216 Arnhemse huurwoningen door corporatie Vivare aan miljardair George Soros. Bij een dergelijke deal wordt een zogenoemde zienswijze verlangd van de gemeente. Die oordeelde positief. Maar: ‘Een negatieve zienswijze behoorde tot de mogelijkheden’.

0 reacties

  1. Omwonenden Sonsbeek blij met actie tegen overlast: ‘We hebben drie slapeloze nachten achter de rug’
    PREMIUM

    Omwonenden Sonsbeek blij met actie tegen overlast: ‘We hebben drie slapeloze nachten achter de rug’

    ARNHEM - Omwonenden van Sonsbeek in Arnhem reageren met opluchting op de afsluiting van het park na elf uur ‘s avonds en het bijbehorend alcoholverbod na achten. Ze drongen eerder al aan aan op drastische preventieve maatregelen. ,,Alles staat en valt met strakke handhaving”, benadrukt Jan Eikelboom, initiatiefnemer van een handtekeningenactie in de buurt die veel bijval kreeg. ,,Nu komt het erop aan.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem