Een chauffeur reed zijn vrachtwagen gisteravond klem bij het lossen van een lading bij  Albert Heijn op de Klarendalseweg in Arnhem .
Volledig scherm
Een chauffeur reed zijn vrachtwagen gisteravond klem bij het lossen van een lading bij Albert Heijn op de Klarendalseweg in Arnhem . © Persbureau Heitink

Chauffeur rijdt vrachtwagen vol boodschappen klem bij super in Arnhem

ARNHEM - In Arnhem heeft een vrachtwagen vol boodschappen gisteravond urenlang voor oponthoud gezorgd. De achterwaartse draai om naar de losplaats te rijden, bleek te machtig.

Wie zijn boodschappen gisteravond bij de Albert Heijn op de Klarendalseweg in Arnhem heeft gedaan, heeft het ongetwijfeld gezien: na flink wat draaien, steken, zweten en stuntelen, lukte het de vrachtwagenchauffeur ter plekke niet om de supermarkt te bevoorraden. Zijn wagen raakte in de nauwe bocht beklemd.

Kraan tilt truck

De chauffeur moest zijn truck door een nauwe toegangspoort zien te manoeuvreren, terwijl hij tegelijkertijd moest zien te voorkomen dat de voorkant van zijn wagen huizen tegenover de supermarkt zou raken.

Met behulp van een grote kraanwagen is de vrachtwagen deels opgetild en een stuk verplaatst. Daarna kon de chauffeur weer uit zijn benarde situatie wegrijden .

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem