Géraldine Lodders (links) en Gerda Kalsbeek van Touchstones Theaterproducties  tonen enthousiast de aankondiging van de evoorstelling van PROVA! van Cirque de la Liberté voor het Rembrandt Theater.
Volledig scherm
PREMIUM
Géraldine Lodders (links) en Gerda Kalsbeek van Touchstones Theaterproducties tonen enthousiast de aankondiging van de evoorstelling van PROVA! van Cirque de la Liberté voor het Rembrandt Theater. © Gerard Burgers

Cirque de la Liberté zet de lockdown opzij: voorstellingen in Rembrandt Theater gaan hoe dan ook door

ARNHEM - Géraldine Lodders en Gerda Kalsbeek van Touchstones Theaterproductie lopen al bijna een jaar warm voor de voorstelling PROVA! van Cirque de la Liberté. Corona was telkens de spelbreker. Nu staat het spektakel gepland in februari, maar onduidelijk is of de regering de cultuur dan al groen licht heeft gegeven.

0 reacties

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem