Het collectief Cohousing maakte het winnende plan voor een nieuw appartementengebouw aan het Nieuwe Plein in het Arnhemse Coehoorngebied. Hier een impressie.
Volledig scherm
Het collectief Cohousing maakte het winnende plan voor een nieuw appartementengebouw aan het Nieuwe Plein in het Arnhemse Coehoorngebied. Hier een impressie. © Cohousing/Hoogte 2 architecten

Collectief Cohousing troeft 5 concurrenten af en mag gaan bouwen in Coehoorngebied

ARNHEM - Het collectief Cohousing mag een appartementencomplex gaan bouwen aan het Nieuwe Plein, in het huidige Coehoorn Park. Dat maakt de gemeente Arnhem maandagmiddag bekend. Er deden zes groepen een gooi naar de bouwlocatie in het stationsgebied, maar Cohousing kreeg de voorkeur.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Slachtoffer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis
    PREMIUM

    Slachtof­fer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis

    Een bejaarde gaat in de trein van Utrecht naar Arnhem in een tweezits zitten naast een jongeman bij het raam. De oude man sluit zijn ogen. Dan legt hij zijn hand op een bovenbeen van de jongeman. Langzaam wandelen zijn vingers richting kruis om daar aangekomen tegen het geslachtsdeel van de jongeman te duwen. De officier van justitie heeft vandaag een werkstraf geëist tegen de 78-jarige man uit Arnhem voor de aanranding in maart vorig jaar op het treintraject ter hoogte van Ede.

In samenwerking met indebuurt Arnhem