Het collectief Cohousing maakte het winnende plan voor een nieuw appartementengebouw aan het Nieuwe Plein in het Arnhemse Coehoorngebied. Hier een impressie.
Volledig scherm
Het collectief Cohousing maakte het winnende plan voor een nieuw appartementengebouw aan het Nieuwe Plein in het Arnhemse Coehoorngebied. Hier een impressie. © Cohousing/Hoogte 2 architecten

Collectief Cohousing troeft 5 concurrenten af en mag gaan bouwen in Coehoorngebied

ARNHEM - Het collectief Cohousing mag een appartementencomplex gaan bouwen aan het Nieuwe Plein, in het huidige Coehoorn Park. Dat maakt de gemeente Arnhem maandagmiddag bekend. Er deden zes groepen een gooi naar de bouwlocatie in het stationsgebied, maar Cohousing kreeg de voorkeur.

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei