Miranda Wezendonk heeft een pittige periode achter de rug op de Spoedeisende Hulp van Rijnstate.
Volledig scherm
PREMIUM
Miranda Wezendonk heeft een pittige periode achter de rug op de Spoedeisende Hulp van Rijnstate. © Gerard Burgers

Corona had grote impact op verpleegkundige Miranda: ‘Ik droomde dat ik mezelf aan het reanimeren was’

Ziekenhuis Rijnstate heeft een boek uitgebracht waarin medewerkers vertellen over hun werk tijdens de coronapandemie. Een van de bijdragen is het verhaal van Miranda Wezendonk.

0 reacties

 1. Corona geeft Airborne Herdenking sfeer van verlatenheid: ‘Hoop dat jullie hier volgend jaar weer met honderden tegelijk kunnen staan’

  Corona geeft Airborne Herdenking sfeer van verlaten­heid: ‘Hoop dat jullie hier volgend jaar weer met honderden tegelijk kunnen staan’

  OOSTERBEEK - Stil verdriet hebben ze even gehad, de kinderen die niet werden ingeloot om bloemen te leggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek op zondagmorgen 19 september 2021. Maar de veertig gelukkigen die wel werden uitverkoren hielden fier hun bloemen omhoog tijdens de tweede Airborne Herdenking in coronatijd. Zachtjes spraken ze de namen uit van de jonge mannen die 77 jaar geleden vielen voor hun vrijheid.
 2. Oorlogskind Gé luidt 77 jaar na de Slag om Arnhem de klok van de Eusebiuskerk: ‘Ik heb de toren zien branden’
  Video

  Oorlogs­kind Gé luidt 77 jaar na de Slag om Arnhem de klok van de Eusebius­kerk: ‘Ik heb de toren zien branden’

  ARNHEM - Bij oorlogskind van de Slag om Arnhem Gé Bijlsma springen op vrijdagmorgen 17 september 2021 de tranen in de ogen als de kerkklokken van de Eusebius om 11.41 uur hoort galmen vanaf de voet van de toren. Voor het eerst van zijn leven krijgt hij de gelegenheid om de knop in te drukken om de grote kerk te laten spreken, als teken dat de herdenkingen zijn begonnen in de Airbornegemeenten Arnhem, Renkum, Overbetuwe en Ede.

In samenwerking met indebuurt Arnhem