Een redelijk grote groep mensen wist woensdag de Arnhemse binnenstad te vinden, onder andere door heropening van kapsalons en winkelen op afspraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Een redelijk grote groep mensen wist woensdag de Arnhemse binnenstad te vinden, onder andere door heropening van kapsalons en winkelen op afspraak. © Gerard Burgers

De Arnhemse binnenstad begint weer wat te bruisen dankzij het ‘winkelen op afspraak’ en opening van de kapsalons en nagelstudio's

ARNHEM - Een rij vrouwen met hun haren in aluminium gewikkeld in een kapsalon. Een aantal mannen dat op een bankje buiten wacht op een knipbeurt bij de barbier. En een oudere dame die bij een breiwinkel verschillende kleuren wol inslaat. 

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Positief geluid na Veiligheidsberaad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'
  Play

  Positief geluid na Veilig­heids­be­raad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april