Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota. © ANP

Den Haag heeft wel geld maar geen plannen, overal in regio heerst onbegrip: ‘Van sorry kan ik geen boodschappen kopen’

ARNHEM - Slechts een enkeling in deze regio weet na Prinsjesdag dat er dingen gaan veranderen in zijn of haar leven. Inwoners en bestuurders zagen met lede ogen aan hoe Prinsjesdag weinig meer was dan een rituele dans waarbij iedereen vooral wacht op een nieuw kabinet. 

1 reactie

  • Henk Vromans

    2 jaar geleden
    Den Haag heeft wel geld maar heeft geen plannen Wat een beleid voert deze burgermeester met zijn Raad. Besteed geld in laak,meer parkeerplaatsen, beter onderhoud van het groen. Meer groen inde wijk. Gezonde bomen en haal de dode bomen weg uit de wijk. Meer subsidie voor brood noodzakelijk onderhoud van verpauperde woningen. Meer fietsen nietjes. Openbare toiletten Meer boa's op straat enz. Nu ik begrijp niet als je dit lees dat de gemeente geen plan van aanpak heeft. Ziten ze daar te doen.