Stephan Wassink (links) en Arnaud Spoor met hun drinkrietjes van avocadopitten in café 't Huys op de Korenmarkt in Arnhem. 't Huys heeft de nieuwe rietjes al geïntroduceerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephan Wassink (links) en Arnaud Spoor met hun drinkrietjes van avocadopitten in café 't Huys op de Korenmarkt in Arnhem. 't Huys heeft de nieuwe rietjes al geïntroduceerd. © Gerard Burgers

Deze twee jonge ondernemers denken het alternatief voor plastic gevonden te hebben: de avocado

ARNHEM - De avocado is niet alleen een lekker en gezond product, maar ook het beste ecologische alternatief voor plastic. Dat beweren Arnaud Spoor (20) uit Arnhem en Stephan Wassink (24) uit Oosterbeek. 

0 reacties

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari