Rens de Vette tijdens de generale repetitie in buurthuis 't Huukske met de band '5 Hoog Achter’ van de voorstelling 'Kantelpunt'.
Volledig scherm
PREMIUM
Rens de Vette tijdens de generale repetitie in buurthuis 't Huukske met de band '5 Hoog Achter’ van de voorstelling 'Kantelpunt'. © Erik van 't Hullenaar

Diagnose autisme sloeg bij Rens in als een bom: ‘Het was een kantelpunt in mijn leven’

voorstellingARNHEM - Rens de Vette uit de Arnhemse wijk Heijenoord zingt over zijn tumultueuze leven met de rockband 5 Hoog Achter. De Vette speelt zichzelf in hun voorstelling ‘Kantelpunt’ die op 17 oktober in première gaat in Theater De Leeuw in Arnhem. ,,Pas op mijn 55ste kreeg ik te horen dat ik autisme heb. Het sloeg in als een bom. Alles viel op z’n plek. Het was een kantelpunt in mijn leven.” 

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    9

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem