Elst, 22 januari 2021. Bij Het Westeraam in Elst gaan ze een online Open Dag organiseren a la RTL Boulevard, met een livestream vanuit een in de aula opgetuigde studio.
Volledig scherm
PREMIUM
Elst, 22 januari 2021. Bij Het Westeraam in Elst gaan ze een online Open Dag organiseren a la RTL Boulevard, met een livestream vanuit een in de aula opgetuigde studio. © Gerard Burgers

Digitaal kennismaken met je nieuwe school op de open dag: van virtuele rondleiding tot televisie-uitzending á la Boulevard

ARNHEM / ELST - Een virtuele rondleiding door de school, online wiskundeles en zelfs een live talkshow. Ondanks een gedwongen sluiting halen middelbare scholen uit de regio Arnhem en Betuwe ook dit jaar alles uit de kast om de brugklassers van morgen met voor zich te winnen. De open dag kunnen leerlingen en hun ouders de komende weken vanachter de laptop bijwonen. Zaterdag opende de eerste scholen hun digitale deuren.

0 reacties

 1. Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronaregels
  PREMIUM

  Horeca Arnhem en Renkum gooit dinsdag terrassen open uit protest tegen coronare­gels

  ARNHEM - Mensen kunnen dinsdag 2 maart weer het terras op in Arnhem en Renkum. Dat verwacht voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem en Renkum van Koninklijke Horeca Nederland. ,,Wij hebben al onze leden opgeroepen om mee te doen met de landelijke actiedag. Het kabinet heeft nu een eerste stap gezet om de winkels te heropenen voor beperkt bezoek. Wij huldigen het devies: winkels open, dan ook de horeca open.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Ik zit zelf tot september vol'

 2. Ibrahim heeft drie bachelor- en drie masterdiploma's: 'Ik wil jongeren inspireren'
  Play

  Ibrahim heeft drie bachelor- en drie masterdi­plo­ma's: 'Ik wil jongeren inspireren'