Nieuwe naam bekend buurthuis Ons Middelpunt Doorwerth, voorheen Poort van Doorwerth. Debby Bosman (links) van Renkum voor Elkaar en Mariska Aalders van Ritmiek, Dans en Muziek.
Volledig scherm
Nieuwe naam bekend buurthuis Ons Middelpunt Doorwerth, voorheen Poort van Doorwerth. Debby Bosman (links) van Renkum voor Elkaar en Mariska Aalders van Ritmiek, Dans en Muziek. © Gert Budding

Dorpshuis Doorwerth heet vanaf nu ‘Ons Middelpunt’: ‘Deze naam geeft aan dat het van iedereen is’

DOORWERTH - Zelfs voor de bedenker van de nieuwe naam van het Doorwerthse dorpshuis was het gisteren een verrassing welke naam er onder het doek vandaan zou komen. ,,Ik heb een heel lijstje ingeleverd”, zei de Doorwerthse Mariska Aalders vlak voor de onthulling.

 1. Met Plaatsievrij zie je meteen of er plek is in je favoriete restaurant: ‘Dit kan ook na corona een oplossing zijn’
  PREMIUM

  Met Plaatsie­vrij zie je meteen of er plek is in je favoriete restaurant: ‘Dit kan ook na corona een oplossing zijn’

  Eén app waarmee je realtime kan zien hoe druk het is bij je favoriete café, winkel of kapper en als het nodig is meteen reserveren. Met deze applicatie willen ondernemers Ruben van der Veldt en Abdel el Messaoudi het klanten zo makkelijk mogelijk maken tijdens deze pandemie. Voordeel is dat je niet meer op verschillende sites hoeft te kijken. ,,We denken dat het ook na corona een goede oplossing kan zijn.’’
 2. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
  Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

  Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Sandra wast en strijkt last minute alle kostuums op het songfestival
  Play

  Sandra wast en strijkt last minute alle kostuums op het songfesti­val

 2. Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimide­rend'