Fotopersburo van de Meulenhof bv
Volledig scherm
PREMIUM
© Fotopersburo van de Meulenhof bv

Dreigbrieven en varkensvlees per post: Arnhem heeft extreemrechts op korrel na signalen radicalisering

ARNHEM - Arnhem gaat onderzoeken hoeveel en welke extreemrechtse individuen en groeperingen de stad telt. Directe aanleiding zijn signalen dat de radicalisering vanuit die hoek in de Rijnstad toeneemt. 

0 reacties

 1. Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed
  PREMIUM
  column remco kock

  Ik was blij dat de Belgisch klinkende conducteur zijn boodschap niet ook nog eens in het Engels deed

  ,,Beste reiziger. Ik heet u van harte welkom in de trein richting Nijmegen, Oss, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Etten-Leur en eindbestemming Roosendaal. Op dit moment hebben wij een vertraging van circa tien minuten, opgelopen na een seinstoring in Zwolle. Ik herinner u eraan dat het dragen van een mondkapje, over uw mond en over uw neus, nog steeds verplicht is, in de trein en ook op het station, in verband met de strijd tegen het verspreiden van het coronavirus…”
 2. Radio-uitzending Dijkstra en Evenblij in
Oosterbeek bleef zo lang mogelijk geheim: ‘Ik zet alles graag op Facebook, maar dat kon dit keer niet’

  Ra­dio-uitzending Dijkstra en Evenblij in Oosterbeek bleef zo lang mogelijk geheim: ‘Ik zet alles graag op Facebook, maar dat kon dit keer niet’

  OOSTERBEEK - Het liefst had Robert van Silfhout van restaurant Schoonoord in Oosterbeek vooraf van de daken geschreeuwd dat NPO Radio 1-programma ‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ zondagavond in zijn zaak neerstreek. Maar corona waart nog altijd door het land. ,,Dus ik moest het noodgedwongen geheim houden”, zegt hij, met enige spijt in zijn stem.

In samenwerking met indebuurt Arnhem