Volledig scherm
De in beslag genomen honkbalknuppel. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Duitser slaat Gennepenaar (62) met honkbalknuppel bij verkeersruzie in Arnhem

ARNHEM - Een verkeersruzie is maandagmiddag flink uit de hand gelopen op de Huissensestraat in Arnhem. Een 41-jarige man uit het Duitse Emmerik sloeg daar een man uit Gennep (62) met een honkbalknuppel na een vermeende poging tot afsnijden op de N325. Beiden zijn aangehouden, meldt een woordvoerder van de politie.

Wie van de twee de ander zou hebben afgesneden, is onbekend. Wel is duidelijk dat het conflict begon op de N325 tussen Nijmegen en Arnhem.

Eenmaal op de Huissensestraat aangekomen, trapte de man uit Emmerik ineens op de rem. De Gennepenaar, die nog altijd achter hem reed, knalde vervolgens met zijn auto tegen de achterkant van de wagen van de Duitser.

Klappen

De man uit Gennep haalde na de botsing een honkbalknuppel uit zijn auto en liep boos in de richting van de andere ruziemaker. Die pakte de knuppel van de Gennepenaar af en sloeg hem met het voorwerp. Over en weer vielen daarna nog klappen.

De politie heeft beide mannen opgepakt voor mishandeling en wapenbezit. De honkbalknuppel is in beslag genomen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem