Eén gewonde bij overval op snackbar in Arnhem

VideoARNHEM - Snackbar de Saks aan het Schuttersbergplein in Arnhem is vrijdagavond overvallen. Volgens omstanders zouden er twee daders bij de overval betrokken zijn.

Eén vrouw is bij de overval gewond geraakt. De medewerkster van de snackbar zou volgens een getuige in haar rug geschopt zijn. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens getuigen zouden de daders in een donkere Audi zijn weggevlucht.

Of ze iets hebben buitgemaakt, is nog niet duidelijk. De politie was vrijdagavond nog bezig met een uitgebreid onderzoek in de snackbar.

Het is de derde overval in de buurt in een jaar tijd. Eerder werden de Coop op het Marktplein en een kapster aan het Schuttersbergplein overvallen. Buurtbewoners zijn dan ook overstuur door dit derde incident.

Politie bij de overvallen snackbar in Arnhem.
Volledig scherm
Politie bij de overvallen snackbar in Arnhem. © Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem