Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar."
Volledig scherm
PREMIUM
Annica van Eekeren met poes Scooter. Annica werd een jaar geleden uit haar huurhuis gezet in Didam en kreeg van een lezer van de Gelderlander goedkoop een appartement in Velp aangeboden. ,,Ik ben die man nog steeds ontzettend dankbaar." © Gerard Burgers

Een jaar geleden verloor Annica (20) haar ouders én haar woning, maar klagen wil ze niet: ‘Ik red mij wel’

VELP/ DIDAM - Annica van Eekeren uit Velp verloor vorig jaar haar ouders en moest van de woningbouwvereniging ook het huurhuis uit waar ze woonden. Dat leidde tot een storm van reacties, zelfs in politiek Den Haag. Een anonieme weldoener bezorgde haar alsnog een dak boven het hoofd. ,,Je wordt heel snel volwassen.”

1 reactie

  • Elisa deJong

    1 jaar geleden
    Kon de woningbouwvereniging niet een hart tonen.. haar in elk geval nog 2 of 3 jaar daar laten wonen? Zodat ze eea kon verwerken…. en vervolgens rustig naar iets anders zoeken, of konden zij haar daar niet bij helpen? Gelukkig was er iemand met veel vriendelijkheid en medeleven. Klasse!

In samenwerking met indebuurt Arnhem