Jeannette van Mullem, maker van het duurzame kookboek Arnhem Aan Tafel Kookboek, zit in de moestuin van Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem. Dat is een van de plekken waar stadslandbouw plaatsvindt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeannette van Mullem, maker van het duurzame kookboek Arnhem Aan Tafel Kookboek, zit in de moestuin van Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem. Dat is een van de plekken waar stadslandbouw plaatsvindt. © Gerard Burgers

Een kookboek voor en door Arnhemmers: meer rekening houden met klimaat begint in je eigen keuken

Meer rekening houden met het klimaat? Dat doe je volgens Jeannette van Mullem niet alleen door zonnepanelen op je dak te leggen, maar ook door duurzamer te koken. Over hoe je dat doet, schreef ze in opdracht van de gemeente Arnhem het Arnhem Aan Tafel Kookboek

In samenwerking met indebuurt Arnhem