Jeannette van Mullem, maker van het duurzame kookboek Arnhem Aan Tafel Kookboek, zit in de moestuin van Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem. Dat is een van de plekken waar stadslandbouw plaatsvindt.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeannette van Mullem, maker van het duurzame kookboek Arnhem Aan Tafel Kookboek, zit in de moestuin van Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem. Dat is een van de plekken waar stadslandbouw plaatsvindt. © Gerard Burgers

Een kookboek voor en door Arnhemmers: meer rekening houden met klimaat begint in je eigen keuken

Meer rekening houden met het klimaat? Dat doe je volgens Jeannette van Mullem niet alleen door zonnepanelen op je dak te leggen, maar ook door duurzamer te koken. Over hoe je dat doet, schreef ze in opdracht van de gemeente Arnhem het Arnhem Aan Tafel Kookboek

  1. De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’
    PREMIUM
    Interview

    De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’

    ARNHEM - Nee, hij heet géén Henri Bloem. Michel van Tooren (65) opende exact 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Marja (65) aan de Amsterdamseweg wijnspeciaalzaak Henri Bloem. De winkel groeide uit tot een begrip in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de prikkelende spreuken die steevast op een bord voor de wijnzaak prijken. Een gesprek, aan de hand van vijf slogans uit het verleden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem