Elton John tijdens het iHeart Living Room Concert for America in maart 2020. De Engelse zanger heeft de hervatting van zijn afscheidstour uitgesteld.
Volledig scherm
Elton John tijdens het iHeart Living Room Concert for America in maart 2020. De Engelse zanger heeft de hervatting van zijn afscheidstour uitgesteld. © EPA

Elton John stelt hervatting afscheidstournee uit vanwege coronamaatregelen

ARNHEM - Elton John heeft zijn terugkeer op het podium voorlopig uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na 1,5 jaar hervatten in Duitsland, maar de eerste shows heeft hij verzet naar 2023. Op 9 juni 2022 treedt hij op in GelreDome in Arnhem.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    21

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem