Ernstig ongeval in Doorwerth: fietser zwaargewond door botsing met auto

VideoDOORWERTH - Een fietser is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt door een botsing met een auto in Doorwerth. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Veel hulpdiensten rukten uit naar de plaats van het ongeval, de kruising van de Kerklaan met de Utrechtseweg. Ook een traumahelikopter is geland. De ambulance heeft het slachtoffer uiteindelijk afgevoerd. 

Bij het ongeval liep de voorruit van de auto ook veel schade op. De verkeersongevallenanalyse doet nu onderzoek naar het ongeluk, dat rond 08.45 uur ontstond. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Het kruispunt waar het ongeval gebeurde, is met verkeerslichten beveiligd. 

Volledig scherm
De ambulance heeft het slachtoffer afgevoerd. © Persbureau Heitink
Volledig scherm
Veel schade aan de voorruit van de auto. © Persbureau Heitink
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem