Fietser (66) overleden na botsing op snelfietspad tussen Arnhem en Elst

VIDEOARNHEM/ ELST - Een fietser is dinsdagmiddag overleden na een botsing met een personenauto op de Rijkerswoerdsestraat tussen Arnhem en Elst. De 66-jarige man uit Bemmel raakte ernstig gewond bij de botsing. 

Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, aldus de politie.

De botsing ontstond rond 13.00 uur. De traumahelikopter bracht een trauma-arts ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

De Rijkerswoerdsestraat was ter hoogte van het snelfietspad enige tijd afgezet. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Volledig scherm
De fietser is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Fit worden met je eigen gewicht

    Fit worden met je eigen gewicht

    SPANKEREN - Om een fit afgetraind lichaam te krijgen hoef je niet perse naar een (dure) sportschool. Het kan ook gewoon buiten door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht en spierkracht. En al helemaal als daar een speciaal calisthenicspark, zoals deze sport formeel heet, voor beschikbaar is zoals in Spankeren. Daar ging het park zaterdag open voor publiek en kan er naar hartenlust worden gesport. Initiatiefnemer Rico Mesa behoort tot de wereldtop in deze vorm van sport en wilde een dergelijk park in de eigen woonomgeving. De gemeente Rheden hapte toe en maakte de aanleg in Spankeren mogelijk. Helemaal zelf uitzoeken hoe het moet is ook niet nodig, want er worden wekelijks lessen en try-outs gegeven. (zie facebook Calisthenics Sportpark Dieren). Naast wethouder Marc Budel waren Mesa, wereldkampioen Melanie Driessen en Belgisch kampioen Dieter Vandereyd aanwezig om het goede voorbeeld te geven. Foto Rolf Hensel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem