Volledig scherm
De Mini raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en moest worden weggesleept. © Ronald Heitink/Persbureau Heitink

Flinke schade na botsing op Nijmeegseplein bij GelreDome

ARNHEM - Een flinke ravage op het Nijmeegseplein in Arnhem-Zuid, bij GelreDome, waar een automobilist woensdagavond laat de macht over het stuur verloor.

Rond de klok van elf verloor een onbekende automobilist op de kruising tussen de Batavierenweg en de Nijmeegseweg door nog onbekende oorzaak de controle over zijn Mini. Hij raakte daarbij eerst twee andere auto's, reed een hek omver en kwam naast de rijbaan tot stilstand.

Bij het ongeval deden zich geen persoonlijke ongelukken voor en de twee geraakte auto's konden op eigen kracht verder. De bestuurder van de Mini kon dat niet, zijn voertuig is door een bergingsbedrijf afgevoerd. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Wilhelminalinde’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek
    VIDEO

    ‘Wilhelmi­na­lin­de’ van ‘Kareltje Eenoog’ keert terug als ‘stekje’ op Bronbeek

    ARNHEM - De ‘Wilhelminalinde’ is weer terug op het landgoed Bronbeek aan de Velperweg in Arnhem. De jonge linde is een stek van de zomerlinde die de omstreden ‘ijzervreter van Atjeh’ luitenant–generaal Karel van der Heijden in 1898 bij het Koninklijk Koloniaal Militair Invalidenhuis Bronbeek plantte. Dat gebeurde ter gelegenheid van de inhuldiging van Wilhelmina als koningin op 31 augustus van dat jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem