Floris (links) en Sem Scheerder uit Rheden zijn bijna dagelijks met hun camera te vinden op de Posbank. Ze trekken er voor dag en dauw op uit om de bloeiende heide vast te leggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Floris (links) en Sem Scheerder uit Rheden zijn bijna dagelijks met hun camera te vinden op de Posbank. Ze trekken er voor dag en dauw op uit om de bloeiende heide vast te leggen. © Rolf Hensel

Floris en Sem leggen bloeiende heide op de Posbank voor dag en dauw vast: ‘Hij is absoluut minder paars’

RHEDEN / HUISSEN - Voor dag en dauw trekken ze er samen op uit. Floris Scheerder en zijn zoon Sem (12) zijn bijna dagelijks op de Posbank te vinden om de mooiste plaatjes te schieten. Zeker nu: de hei staat in bloei.

0 reacties

  1. Gedreven visionair Cor werd pinkoning, maar niet op zondag
    PREMIUM
    verleden leven

    Gedreven visionair Cor werd pinkoning, maar niet op zondag

    Cor van de Velden (1931-2022) zag het levenslicht in Hilversum. Tijdens WO II werd hij via de scouting geronseld voor werkzaamheden in de ondergrondse. Ze zochten jonge knullen die georganiseerd en betrouwbaar waren. Om niet opgepakt te worden voor de Arbeitseinsatz moest hij van zijn moeder een korte broek dragen, waardoor hij jonger zou lijken. Hij werd ermee geplaagd door zijn leeftijdgenoten maar deed alsof hem dat niet boeide.

In samenwerking met indebuurt Arnhem