Burgemeester Ahmed Marcouch (l) en KHN Arnhem-voorzitter Jan van Hooijdonk. De gemeente Arnhem bereidt samen met Koninklijke Horeca Nederland een hulplijn voor noodlijdende ondernemers voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ahmed Marcouch (l) en KHN Arnhem-voorzitter Jan van Hooijdonk. De gemeente Arnhem bereidt samen met Koninklijke Horeca Nederland een hulplijn voor noodlijdende ondernemers voor. © Erik van 't Hullenaar

Geen geld van gemeente, maar wel extra hulplijn voor Arnhemse horeca-ondernemers in nood

ARNHEM/RENKUM - Horeca-ondernemers die door de coranacrisis in nood verkeren krijgen een extra helpende hand toegestoken. De afdeling Arnhem van Koninklijke Horeca Nederland bereidt samen met de gemeente Arnhem een hulplijn voor ondernemers in nood voor.

0 reacties

  1. Diagnose autisme sloeg bij Rens in als een bom: ‘Het was een kantelpunt in mijn leven’
    PREMIUM
    voorstelling

    Diagnose autisme sloeg bij Rens in als een bom: ‘Het was een kantelpunt in mijn leven’

    ARNHEM - Rens de Vette uit de Arnhemse wijk Heijenoord zingt over zijn tumultueuze leven met de rockband 5 Hoog Achter. De Vette speelt zichzelf in hun voorstelling ‘Kantelpunt’ die op 17 oktober in première gaat in Theater De Leeuw in Arnhem. ,,Pas op mijn 55ste kreeg ik te horen dat ik autisme heb. Het sloeg in als een bom. Alles viel op z’n plek. Het was een kantelpunt in mijn leven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem