Volledig scherm
De lampionoptocht in Rheden in 2009. © Marc Pluim

Geen Koningsdag, kermis en jaarmarkt: Rheden voor Oranje staakt activiteiten

RHEDEN - Het bestuur van Rheden voor Oranje staakt met onmiddelijke omgang zijn activiteiten. Er zijn namelijk onvoldoende nieuwe bestuursleden en vrijwilligers te vinden om het komende jaar de traditionele activiteiten door te laten gaan. 

Dit betekent dat in Rheden in het komende jaar geen Koningsdag, jaarmarkt, kermis, vogelschieten en geen lampionoptocht wordt gehouden. Met kerst wordt bij de Dorpskerk geen grote kerstboom geplaatst. De contributies worden in het komende jaar dan ook niet geïnd. 

Het bestuur hoopt in 2020 een doorstart te maken, als er dan teminste wél vrijwilligers en bestuursleden zijn.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College
    PREMIUM

    Wat als je ‘anders’ bent dan anderen op de middelbare school? Dit initiatief helpt op het Dorenweerd College

    DOORWERTH - Op het Dorenweerd College in Doorwerth zat twee jaar geleden slechts één leerling die uitkwam voor zijn homoseksualiteit. ,,Wat jammer dat ik de enige ben”, zei hij tegen docent Elmar Noteboom. ,,Ik kan er met niemand over praten.” Noteboom, zelf homoseksueel, werd geraakt door de woorden van zijn leerling. Hij richtte op Paarse Vrijdag, vandaag precies één jaar geleden, de groep InDifferent op.

In samenwerking met indebuurt Arnhem