GelreDome overweegt prijsverlaging voor biertje bij wedstrijden Vitesse

VideoARNHEM - Een beker bier bij thuiswedstrijden van Vitesse in GelreDome wordt mogelijk goedkoper. De stadiondirectie wil op korte termijn met betrokken partijen in gesprek om te kijken of de prijs kan worden bijgesteld. 

Volledig scherm
In GelreDome stroomt tegenwoordig Bud-bier uit de tap. © DG

Op de prijsstelling van het gerstenat in GelreDome is kritiek sinds supporters van Vitesse afgelopen zondag bij de wedstrijd tegen Feyenoord voor het eerst het nieuwe bier Bud kregen voorgeschoteld. Dat komt in bekers van 35 centiliter (was 40 centiliter) en 20 centiliter (was 25 centiliter). De prijs is het zelfde gebleven: respectievelijk 4,50 en 2,90 euro.

Minder bier voor het zelfde geld dus, en dat kwam club en stadion op kritiek te staan. Daarnaast is er onvrede over de volgens sommigen vlakke smaak van het Amerikaanse Bud ten opzichte van voorganger Jupiler, gebrouwen in België. Maar gemopper was er ook toen GelreDome overstapte van Heineken naar Jupiler, zeggen Vitesse en GelreDome.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Arnhem