Maart 2021: Medewerkers van aannemer J. Bouwman JR verwijderen de gesloopte kunstkoeien van de rotonde op de Huissensestraat/Stadswaardenlaan in Arnhem.
Volledig scherm
Maart 2021: Medewerkers van aannemer J. Bouwman JR verwijderen de gesloopte kunstkoeien van de rotonde op de Huissensestraat/Stadswaardenlaan in Arnhem. © DG

Gesloopte kunstkoeien terug op rotonde in Arnhem-Zuid

ARNHEM - De koeien op de rotonde van de Huissensestraat/Stadswaardenlaan in Arnhem komen terug. De kunstdieren werden in maart van hun plek gehaald en raakten daarbij zwaar beschadigd.

  1. Bewoners Kievitsdel vrezen voor veiligheid fietsers als zwaar vrachtverkeer door de straten in hun wijk blijft rijden
    PREMIUM

    Bewoners Kievitsdel vrezen voor veiligheid fietsers als zwaar vrachtver­keer door de straten in hun wijk blijft rijden

    DOORWERTH - Haal zwaar vracht- en landbouwverkeer uit onze wijk. Die oproep doen bewoners van de wijk Kievitsdel in Doorwerth. Ze vrezen voor de veiligheid van fietsers en wandelaars als zwaar vracht- en landbouwverkeer van en naar de bedrijven in de uiterwaarden door de smalle straten in hun wijk blijven rijden. Ze pleiten daarom voor een extra op- en afrit van de provinciale weg N225.

In samenwerking met indebuurt Arnhem