Politie ter plaatse na de vechtpartij in Velp, afgelopen vrijdagavond.
Volledig scherm
Politie ter plaatse na de vechtpartij in Velp, afgelopen vrijdagavond. © Roland Heitink

Gewonden en aanhoudingen bij vechtpartij in Velp

VELP - Bij het ‘polenhotel’ Flexrooms aan de President Kennedylaan in Velp heeft vrijdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Daarbij raakten zeker twee mensen gewond en zijn er twee mannen aangehouden.

De vechtpartij brak rond 22.30 uur uit. Wat de aanleiding voor de vechtpartij was, is onbekend. Dat onderzoekt de politie. Een vrouw is gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een man raakte gewond in zijn gezicht, maar is niet mee gegaan voor verdere behandeling. 

De politie heeft twee mannen aangehouden. Zij zullen worden verhoord. De identiteit van de twee is niet bekend gemaakt door de politie.

Vaker vecht- en steekpartijen

Bij hotel Flexrooms zijn vaker incidenten. In oktober werd een man dusdanig mishandeld dat hij naar het ziekenhuis moest. In september werd een 16-jarige jongen aangehouden omdat hij in het pand een 45-jarige man zou hebben neergestoken. In 2018 werden drie mensen aangehouden na een steekpartij in hetzelfde pand. In 2016 moest de politie ook ter plaatse komen voor een vechtpartij.

In samenwerking met indebuurt Arnhem