Naar schatting ruim 5.000 Arnhemse kinderen in de leeftijd tot 18 jaar gaan niet naar de tandarts.  Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Naar schatting ruim 5.000 Arnhemse kinderen in de leeftijd tot 18 jaar gaan niet naar de tandarts. Foto ter illustratie. © Beeld Werkt

GGD roept op tot actie: ‘Ouders, ga met je kind naar de tandarts’

ARNHEM - Arnhemse ouders worden de komende tijd nog harder aangemoedigd om het gebit van hun zoon of dochter te laten checken bij de tandarts. Dat doen ze namelijk niet allemaal.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Slachtoffer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis
    PREMIUM

    Slachtof­fer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis

    Een bejaarde gaat in de trein van Utrecht naar Arnhem in een tweezits zitten naast een jongeman bij het raam. De oude man sluit zijn ogen. Dan legt hij zijn hand op een bovenbeen van de jongeman. Langzaam wandelen zijn vingers richting kruis om daar aangekomen tegen het geslachtsdeel van de jongeman te duwen. De officier van justitie heeft vandaag een werkstraf geëist tegen de 78-jarige man uit Arnhem voor de aanranding in maart vorig jaar op het treintraject ter hoogte van Ede.

In samenwerking met indebuurt Arnhem