Volledig scherm
Gino Vannelli op archiefbeeld. © Ronald Hissink

Gino Vannelli naar Parkzaal concertgebouw Musis in Arnhem

VideoARNHEM - De Canadese singer/ songwriter Gino Vannelli treedt zondag 1 november op in de Parkzaal van het Arnhemse concertgebouw Musis. Het optreden is maandagochtend bevestigd, meldt Musis & Stadstheater Arnhem.

Vanelli (in 1952 geboren in Montreal) verdiende zijn sporen met een mengeling van pop, rock, jazz en klassiek sinds hij in 1973 debuteerde met het album ‘Crazy life’. Hij is onder meer bekend van zijn hits ‘Wild horses’ en ‘Hurts to be in love’ uit de jaren tachtig. De ANWB gebruikt Vannelli’s ‘People gotta move’ voor een reclamespot.

Inmiddels heeft de Canadees, die onder meer samenwerkte met Stevie Wonder, een twintigtal albums op zijn naam staan. ‘Wilderness road’ uit 2019 is zijn meest recente.

Kaarten voor het optreden in Musis zijn verkrijgbaar vanaf 44,50 euro. De kaartverkoop begint zaterdag 18 januari om 10.00 uur.

  1. Juf Vivian heeft eigen oplossing: ‘Lerarentekort is zo weggewerkt’
    PREMIUM

    Juf Vivian heeft eigen oplossing: ‘Lerarente­kort is zo weggewerkt’

    ARNHEM - Een zieke leraar vervangen door invalkrachten moet vanaf dit jaar makkelijker worden in het onderwijs, dankzij nieuwe arbeidswetgeving. Maar of het gaat werken, weet juf Vivian Timmermans uit Arnhem niet. Ze bedacht een paar jaar geleden haar eigen oplossing voor het lerarentekort. ,,Ik wilde als invalkracht aan de slag om verschillende scholen uit de brand te helpen. Ik bedacht een naam voor mijn zaak: ‘De Rijdende Juf’. Maar wat bleek? Het kon helemaal niet. De wet- en regelgeving belemmerde het.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem