Groene daken op schuurtjes in de wijk Kronenburg. V.l.n.r. Peter du Chatenier van hoveniersbedrijf De Koninklijke Ginkel Groep, Pascal Splithof van corporatie Portaal en Jannet Otten, wijkbewoner en een van de initiatiefnemers van Grrroen in Kronenburg.
Volledig scherm
Groene daken op schuurtjes in de wijk Kronenburg. V.l.n.r. Peter du Chatenier van hoveniersbedrijf De Koninklijke Ginkel Groep, Pascal Splithof van corporatie Portaal en Jannet Otten, wijkbewoner en een van de initiatiefnemers van Grrroen in Kronenburg. © PR

Groene daken geven verkoeling in versteende wijk Kronenburg in Arnhem

ARNHEM - De daken van de bergingen van 27 woningen aan het Schepen te Boeckoppad in de Arnhemse wijk Kronenburg zijn recent voorzien van een een vegetatielaag met sedummatten.

  1. Slachtoffer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis
    PREMIUM

    Slachtof­fer filmt aanranding door 78-jarige in trein: Zijn vingers gingen langzaam richting mijn kruis

    Een bejaarde gaat in de trein van Utrecht naar Arnhem in een tweezits zitten naast een jongeman bij het raam. De oude man sluit zijn ogen. Dan legt hij zijn hand op een bovenbeen van de jongeman. Langzaam wandelen zijn vingers richting kruis om daar aangekomen tegen het geslachtsdeel van de jongeman te duwen. De officier van justitie heeft vandaag een werkstraf geëist tegen de 78-jarige man uit Arnhem voor de aanranding in maart vorig jaar op het treintraject ter hoogte van Ede.

In samenwerking met indebuurt Arnhem